Wizard of Gems – gir deg magi i hverdagen

Wizard of Gems

Med litt «simsalabim» og «hokus pokus» kan fort en gulrot bli til en søt kanin, eller et egg bli til en liten due. Med andre ord, vi vet ikke alltid hvilke overraskelser som ligger og venter på oss. Spilleautomaten Wizard of Gems kommer fra spillprodusenten Play’n GO, og er en klassisk og enkel spilleautomat å spille på, samtidig som den også er underholdende med et par overraskelser – slik som det ofte er med magikere og trollmenn. Wizard of Gems er en sjarmerende og koselig spilleautomat med yndig og fargerik grafikk, og et par gode og herlige funksjoner. Spillet har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer.

Wizard of Gems er en behagelig og yndig spilleautomat å spille på. Den er enkel å forstå, og har også noen hyggelige overrasker på lur. Grafikken i spillet er godt laget til, og animasjonene skaper en helt egen atmosfære i den idylliske skogen hvor trollmannen holder til. Det er trollmannen som ønsker deg velkommen til denne fortryllende og fargerike skogen som er kledd i behagelige høstfarger. Symbolene som spinnes frem på hjulene i spillet er ulike krystaller i forskjellige farger. Kanskje er disse vakre krystallene frukter fra de høstkledde trærne i skogen? De vil iallfall kunne gi deg gevinster om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

Wizard of Gems betyr egentlig «en trollmann av edelstener» om vi oversetter det til norsk. Og det er også det denne trollmannen på spilleautomaten gir deg – fargerike edelstener i ulike farger og fasonger, og ikke minst med ulike verdier. Spinnes det frem edelstener som gir vinnende kombinasjoner vinner du også den verdien som edelstenen representerer. Men for å vinne noen verdifulle steiner må du også gjøre en innsats i spillet med ekte penger. Myntstørrelsen i spillet er fra 0,20 og opptil 50. Det ligger også en skjult liten skatt i spillet – en hovedgevinst på 625 000 vakre mynter.

Tema og design

Wizard of Gems er en fin miks mellom spilleautomaten Starburst og Candy Crush, samtidig som den også er unik på sin egen måte. Det er en idyllisk atmosfære på hele spillet. Du får lyst til å bare være inne i den vakre høstskogen der bladene faller mykt på bakken, mens edelstener spinnes rundt på hjulene og kan gi deg fine gevinster. Grafikken er myk, fargerik og koselig. Trollmannen tar vel i mot deg, og beveger seg litt innimellom mens du spiller. Fargene er myke og harmoniske, og med lyden som er satt til spillet av myke magiske toner, passer helt perfekt til spillet.

Bonusfunksjoner

Det er utrolig behagelig å spille på klassiske, sjarmerende spilleautomater som er enkle å forholde seg til, spesielt når det også dukker opp et par overrasker underveis. Wizard of Gems er en slik spilleautomat, og med de enkle funksjonene som spillet har vil du likevel bli overrasket over hva de kan by på. Wild-symbolet i spillet er en magisk bok og fungerer som en joker i spillet. De vakre stjernene er scatter-symbol og kan gi deg noen gøye gratisspinn. Symbolene spinnes heller ikke slik som på de fleste automater, men de flyr på en måte på plass mens du spiller.

Fordeler

Om du ønsker en rolig og harmonisk spillestund er Wizard of Gems et spill du bør prøve. Spillets grafikk og musikk, satt sammen med underholdningen i spillet, og gode muligheter til å vinne fine gevinster, byr på avkobling. Det er også en multiplikator på spilleautomaten, noe som fort kan øke verdien på de fargerike edelstenene. Den gode funksjonen «Cascading Reels» er også på spilleautomaten Wizard of Gems. Den fungerer slik at vinnende kombinasjoner på en fin måte eksploderer, og lager plass til nye symboler. Du kan prøve spillet gratis om du ønsker det, bare for å prøveplukke vakre edelstener før du spiller for ekte penger.

Ulemper

For noen vil kanskje Wizard of Gems bli et litt kjedelig spill selv om atmosfæren på spilleautomaten er idyllisk og harmonisk. Dette er ingen spilleautomat som er krydret opp med action og spenning. Det kan også ta litt tid før det spinnes frem vinnende kombinasjoner, og før multiplikatoren vil samarbeide med deg for å øke gevinstene dine. Derfor er det viktig å ikke spille for mer enn du har råd til å tape, men å spille for å ha en underholdende stund i den magiske skogen til trollmannen. Det er heller ikke noe bonusspill eller progressiv jackpot på denne spilleautomaten.

Oppsummering

Wizard of Gems er en sjarmerende og koselig spilleautomat med en harmonisk og rolig atmosfære. Spillets handling er lagt til en magisk skog der høstbladene faller mykt på bakken. Trollmannen i spillet står og ser på mens du spiller, og beveger seg litt når det skjer noe spennende på skjermen og på spillets hjul. Dette er en klassisk spilleautomat som er enkel å spille på, og den har et par gode funksjoner som kan hjelpe deg å øke gevinstmulighetene dine. Grafikken, lyden og animasjonene i spillet lager en egen og rolig stemning i spillet, samtidig som det også er underholdende på en behagelig måte.