The Wild Chase – action og raske biler

The Wild Chase

Det er en vill biljakt på jakt etter diamanttyver blant glamour, lekre biler, vakre damer og kjekke menn på spilleautomaten The Wild Chase. Historien i spillet handler om noen ranere som har tømt et bankhvelv som inneholdt vakre diamanter, penger og andre dyrebare gjenstander. Du blir tatt med rett inn i denne ville biljakten i spillet, og skal gjøre ditt beste for å finne og vinne noen av disse dyrebare gjenstandene, som deretter kan bli omgjort til gode gevinster. The Wild Chase er en actionfylt spilleautomat som kommer fra den kjente spillprodusenten Quickspin, og spilleautomaten har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer.

The Wild Chase byr på fart, spenning, action og gode gevinster. Det er glamour og dyre gjenstander, vakre mennesker og en eksklusiv atmosfære i spillet. Det er blitt begått et ran, og du er en av hovedpersonene i handlingen. The Wild Chase er et ganske nytt spill, det kom ut i 2016, men det er blitt et populært spill å spinne noen runder på. Kanskje på grunn av fart og spenning, eller den litt dramatiske og effektfulle grafikken. Eller kanskje litt av alt, inkludert muligheten til å vinne gode gevinster. The Wild Chase er en enkel spilleautomat og inneholder noen få, men gode funksjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

The Wild Chase oser av fart, luksus, glamour og spenning. Dette kommer også tydelig frem i grafikken på spillet som er illustrert med heftige fartsstreker og livlige farger. Bakgrunnen på skjermbildet minner om en luksuriøs båthavn i Monaco. Symbolene som spinnes frem på spillet er derimot preget av luksus og eksklusiv sosialisering. Det er dyre klokker og glitrende ringer, raske biler og vakre mennesker. For at du skal kunne ta del i verdien i spillet må du også gjøre en innsats i spillet. Innsatsen du kan gjøre i spillet ligger på 0,25 euro til 100 euro per spinn.

Tema og design

Det er litt uklart hvordan historien egentlig begynner på spilleautomaten The Wild Chase, men vi blir iallfall tatt med rett inn i en vilter og fartsfylt biljakt. Det har skjedd et bankran og det er forsvunnet mange dyrebare gjenstander. Grafikken i spillet er godt illustrert og det kommer tydelig frem at bilene kjører fort, og at gjenstandene er dyre. Fargene og detaljene på symbolene er godt laget til slik at luksus og glamour kommer tydelig frem. Symbolene som kan gi ulike gevinster er: Dyrebare klokker, biler, ringer og tykke lommebøker. Det er også et par vakre kvinner og flotte menn. Lyden i spillet er også fartsfylt.

Bonusfunksjoner

Hele spilleautomaten The Wild Chase hinter omr gode gevinster når du ser på symbolene som spinnes frem på hjulene og de fartsfylte animasjonene som preger spillet. Hvert symbol kan også gi deg ulike gevinster i vinnende kombinasjoner. Dessuten har spilleautomaten den gode re-spinn funksjonen som øker muligheten til å vinne, samtidig som den også gir muligheten til å bygge videre på vinnende kombinasjoner. Wild-symbolet er en glitrende stor X med ordet «wild», og den fungerer som joker i spillet, men kan også multiplisere gevinster du allerede har vunnet. Spilleautomaten har også et eget bonussymbol som kan gi deg noen gode gratisspinn, og denne fungerer også som scatter-symbol.

Fordeler

The Wild Chase er full fart, action, spenning og mange gode gevinster. Dette er en spilleautomat som det er enkelt å spille på, samtidig som den også inneholder et par gode og spennende funksjoner. Det finnes både re-spinn, scatter-symbol, wild-symbol, multiplikator og bonussymbol i spillet. Grafikken er godt laget til og illustrerer farten på biljakten på sin egen fartsfylte måte. Det er mulig å vinne ganske høye gevinster om du er heldig med symbolkombinasjonene i spillet. Du kan også prøve spillet gratis bare for å kjenne etter om farten på spilleautomaten er høy nok for deg, før du velger å spille for egne penger.

Ulemper

Den ville jakten som pågår i spillet er kanskje litt voldsom for enkelte spillere, iallfall for dem som foretrekker rolige spill. Det kunne gjort seg med et skikkelig vilt bonusspill i tillegg på denne actionfylte spilleautomaten. Ikke la deg friste til et karrierebytte når du spiller på The Wild Chase, det er ikke så lukrativt å være bankraner som kanskje spillet gir uttrykk for. Selv om det glitrer og skimrer i vakre og luksuriøse symboler på spilleautomaten, så husk å bare spille for så mye som du faktisk har råd til å tape. Det kan også ta litt tid før gevinstene dukker opp.

Oppsummering

The Wild Chase er en actionfylt spilleautomat som kommer fra Quickspin. Her blir du tatt med rett inn i en vilter biljakt etter noe som kan minne om et bankran. Spillet er krydret med fart, luksus, glamour og dyre gjenstander. Det er også krydret med gode gevinster om du er heldig å spinne frem vinnende kombinasjoner på spillets hjul. Grafikken er godt laget til, og animasjonene i spillet lager sine helt egne effekter på farten på biljakten. Det er flere gode funksjoner i spillet som setter litt ekstra fart på underholdningen. Har du lyst til å prøvekjøre The Wild Chase? Hjulene står klare til å spinnes!