Spinner Takes All

Introduksjon

Spilleautomaten Spinner Takes All høres kanskje ut som en tvist på ABBA-sangen «The winner takes it all», men denne spilleautomaten har (dessverre?) ikke Abba som tema. Spinner Takes All er en spilleautomat fra Games Warehouse som bygger på et tema og design som minner om et gameshow på TV, og vinneren (spinneren) stikker av med hele gevinsten. Spinneren er jo selvfølgelig deg, så her har du mye godt i vente. Automaten kommer med flere spennende bonusfunksjoner og kan by på mye god underholdning. Gjør din innsats, spinn hjulene og prøv deg ut som deltaker på gameshowet selv.

Games Warehouse er en mindre kjent spilleverandør og denne automaten er gjerne også ny for mange, men med en gang du åpner spillet vil du lure på hvorfor du ikke har testet det før. Her møter du en mann som leder et gameshow hvor du kan vinne både det ene og det andre, for på hjulene vil det spinnes frem biler, båter og fly. Det er selvfølgelig ikke dette du vinner på automaten, men summen disse symbolene representerer. Spillet har mange spennende bonusfunksjoner som vi skal komme tilbake til senere, og disse kan resultere i store gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Spinner Takes All er utformet som et gameshow, men her møter du et tradisjonelt oppsett for spilleautomater. På skjermen vil du se fem hjul som snurrer rundt over tre rader, og dette gir til sammen hele 30 gevinstlinjer. For at gevinstutbetalingene skal bli ekte må du gjøre en innsats før du spinner hjulet, og her har du mange valgmuligheter. Minste innsats er 0,01 euro per gevinstlinje, som vil si 0,3 euro per spinn. Videre kan du velge mellom 15 ulike innsatser som går helt opptil 150 euro per spinn. Gevinstene vil samsvare med innsatsen din, men det gjelder å ikke satse for mye.

Tema og design

Temaet til Spinner Takes All er rett og slett et gameshow hvor du kan vinne ulike gjenstander ved hjelp av spinnende hjul og bonusspill. På hjulene dukker det opp biler, båter og fly, i tillegg til noen bonussymbol og klassiske symbol fra kortstokken som J, Q, K og A i ulike farger. Rundt spillhjulet vil du se lyskastere, og på høyre side står det en vert kledd i dress som er klar for å gi deg gevinster. Han er animert til å følge med mens du gjør dine spinn og får frem gevinstkombinasjoner, men dessverre er ikke animasjonen noe særlig bra.

Bonusfunksjoner

Spinner Takes All har flere spennende bonusfunksjoner som kan resultere i gode gevinster. Spillets wild-symbol kan erstatte alle symboler utenom lykkehjul-symbolet. Dersom du får opp tre lykkehjul-symbol starter lykkehjul bonusspillet. Her spinner du lykkehjulet for å se hvilken gevinst du blir utdelt, med alt fra multiplikator og gratisspinn til en ny bonus tilgjengelig. I «box bonus» spillet dukker det opp ulike gaveesker med ulike gjenstander, som enten kan gi gevinst, ta deg videre til neste nivå eller avslutte funksjonen. Spillet har også en «prize board» funksjon hvor du skal finne tre like symboler for å få gevinst.

Fordeler

Spinner Takes All er en spilleautomat med et interessant navn og enda bedre tema. Her kan du delta i et gameshow og vinne mange spennende gevinster. Ved hjelp av spillets mange bonusfunksjoner kan du vinne både multiplikator, gratisspinn og gevinster. Spillet har stor variasjon i innsatsmuligheter, samt et enkelt oppsett hvor du finner alt du trenger på store knapper. Spesielt positivt er det at du har så mange valgmuligheter under «autospinn»-funksjonen. Her velger du ikke bare antall spinn du ønsker, men kan og legge inn ulike grenser for tap og vinn. Dette gjør at du ikke spiller for mer enn du har råd til.

Ulemper

Spinner Takes All har et utrolig spennende tema med mange gode funksjoner, men dessverre er spillets grafikk utrolig dårlig. Spesielt animasjonen av spillverten burde blitt forbedret, for han ser ut som alt annet enn en normal mann. Symbolene som spinnes frem kunne også ha vært oppdatert. Spillet har utrolig mange bonusfunksjoner som kan gi gode gevinster, men det er vanskelig å forstå hva de ulike funksjonene går ut på da det er så mange forskjellige regler. Ellers kan det og ta lang tid før bonusfunksjonene i det hele tatt starter, da hjulene spinner lenge uten gevinst eller bonus.

Oppsummering

Spinner Takes All er en spilleautomat fra Games Warehouse med gameshow som tema. Spillet har utrolig mange bonusfunksjoner, noe som gjør at det er mye variasjon og lite repetisjon i spillet. På grunn av de mange funksjonene burde du være litt kjent med spilleautomater fra før. Du kan her vinne store gevinster dersom du er heldig, men du kan også prøve spillet gratis før du satser egne penger. Det er enkelt å velge din innsats og å foreta andre valg som autospinn. Her trenger du ingen påmelding for å bli med på tv-programmet; finn frem et nettkasino og spinn hjulene i håp om gevinst i dag!