Sakura Fortune

Introduksjon

Sakura Fortune er en spilleautomat fra den kjente spilleverandøren Quickspin som er å finne på mange nettkasino. Denne spilleautomaten kommer med hele 40 gevinstlinjer, noe som kan gi gode gevinster for deg som spiller. Men det som er det absolutt beste med denne automaten er definitivt designet og grafikken. Når du åpner spillet vil du se en kvinne med langt svart hår og en rød drakt i midten av en himmel av kirsebærtre-blomster. De rosa bladene daler nedover skjermen, og kvinnen i midten står med et sverd – klar for kamp. Spørsmålet som da gjenstår er: Er du klar?

Sakura Fortune bygger på et asiatisk tema, og her møter du et design som er så fabelaktig at det nesten vil føles som en film. Du merker med en gang at spillbrettet er litt større enn normalt, og dette er fordi det består av fem tradisjonelle hjul, med fire rader – altså én ekstra mer enn «normalt». På hjulene spinnes det frem ulike symboler med asiatisk tema, og i bakgrunnen ser du noen flotte blomster. Det hele er en fryd for øyet, og at leverandøren har bestemt seg for å droppe de standard kortsymbolene og kun holdt seg til tema er et friskt pust i bransjen.

Gevinstlinjer og innskudd

Som allerede nevnt har denne spilleautomaten et litt større oppsett enn vanlig. Spillbrettet består av fem hjul og fire rader, og på disse er det til sammen 40 gevinstlinjer som kan gi gevinst dersom symbolene dukker opp i rett kombinasjon. For at disse gevinstene skal betale seg for deg, må du gjøre en innsats før du spinner hjulene. Her velger du enkelt innsats per spinn, uten å måtte bry deg om myntverdi eller antall mynter per linje. Valgmuligheten for innsats er mange: Her kan du spille for så lite som 2 kroner per spinn, eller maks som er 800 kroner per spinn.

Tema og design

Det aller beste med denne spilleautomaten er definitivt det gjennomførte temaet med sine flotte symboler. Med en gang du åpner spillet blir stemningen satt med den flotte kvinnen og kirsebærtre-blomstene. De samme blomstene vil du se i bakgrunnen av hjulene, kun i litt sterkere og friskere farger. På hjulene spinnes det frem ulike asiatiske karakterer, samt noen drager og asiatiske mynter. Det er utrolig fint å se at Quickspin har droppet standard kortsymbol til fordel for flotte, tematiske symboler. Du vil også se kvinnen fra introduksjonen igjen, da hun er spillets stacked wild-symbol med en gullramme rundt seg.

Bonusfunksjoner

Dette spillet er ikke bare en fryd for øyet, men og underholdende fra start til slutt. Med hele 40 gevinstlinjer kan det dukke opp mange gevinstkombinasjoner. Den vakre kvinnen i rød drakt er spillets stacked wild-symbol, som altså dekker et helt hjul på hele fire rader. Hun kan kun dukke opp på hjul 1, 2, 3 og 4, og kan erstatte alle symbol. Dersom hun dekker to hele hjul vil dette utløse re-spinn. I tillegg har spillet et scatter-symbol, en vifte med ordet «bonus». Dersom du får opp tre slike symbol vil dette starte gratisspinn. Stacked-wild forblir på samme plass under gratisspinn.

Fordeler

Vi har allerede nevnt det, men må nevne det igjen: Den største fordelen med spilleautomaten Sakura Fortune er det fantastiske designet. Her er alt gjennomført så til de grader, og ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Alle symbolene er tematiske, og blomstene i bakgrunnen er nydelige og harmoniske. I tillegg er funksjonen med prinsessen fra introduksjonen som stacked wild-symbol god, spesielt ettersom dette symbolet kan gi gode gevinster. I tillegg kan du få både gratisspinn og re-spinn i spillet, noe som igjen sikrer flere symboler på de 40 gevinstlinjene. Oppsettet er større enn normalt, men fortsatt oversiktlig.

Ulemper

Siden dette spillet er så tematisk, er det ikke sikkert det kommer til å falle i smak hos alle spillere. Det er lite action her, og også lite klassisk spilleautomat-tema med bjeller og frukt. Alt er i asiatisk tema. Selv om symbolene er nydelige, kunne det vært en fordel med litt mer animasjoner. Spillet har heller ingen jackpot eller eget bonusspill for de som er interessert i det, og det er lett for å bli lei av de samme spinnende hjulene uten mye variasjon. Ellers er det veldig lite å klage på; Sakura Fortune er et nydelig og gjennomført spill med gode funksjoner.

Oppsummering

Sakura Fortune er et spill fra Quickspin med et litt annerledes oppsett og helt fantastiske symboler. Her er ingenting i klassisk spilleautomat-tema, men i asiatisk stil med kirsebærtre og asiatiske prinsesser. Spillets bonusfunksjoner gjør det enda mer spennende å spinne de fem hjulene, og at innsatsen kan justeres så mye gjør at spillet passer for både små- og storspillere. Du kan også prøve ut spillet gratis før du satser egne penger. Dersom du ønsker å spille på et spill som er nydelig å se på samt underholdende, må nok Sakura Fortune være et av dine aller beste alternativ.