Rumpel Wildspins er en spilleautomat med inspirasjon fra brødrene Grimm

Rumpel Wildspins

De fleste har hørt eventyret om Hans og Grethe, eller Askepott, eller kanskje De tre musikanter i Bremen. Dette er ulike eventyr som kommer fra brødrene Grimm. De samlet inn mange spennende eventyr i Tyskland på lik linje som Asbjørnsen og Moe gjorde i Norge med de norske folkeeventyrene. Eventyret om den lille rakkeren Rumleskaft, som er det norske navnet, kommer også fra brødrene Grimm. Nå kan du også spille dette artige og spennende eventyret på spilleautomaten Rumpel Wildspins. Dette er et spill med fem rader, tre hjul og 20 gevinstlinjer, og hovedpersonen Rumpel som gjør litt fanterier for at du skal kunne vinne gevinster.

Rumpel Wildspins er en artig og underholdende spilleautomat med eventyrlig grafikk og gode funksjoner, og selvfølgelig også gode gevinster. Spilleautomaten kommer fra den kjente spillprodusenten Novomatic, og temaet på spillet er det kjente eventyret om Rumleskaft. Rumleskaft er en liten rakker som vil lure til seg barnet til dronningen, men bare om dronningen ikke klarer å gjette navnet hans. Klarer hun det får hun beholde barnet. Historien begynner med at dronningen kommer fra fattige kår, og faren hennes sier hun kan spinne ull til gull. Dette er egentlig tull, men Rumleskaft hjelper henne, og hun gir løfte om å gi han sitt førstefødte barn.

Gevinstlinjer og innskudd

Rumpel Wildspins er en spilleautomat med tegneseriepreg. Grafikken er godt og underholdende laget til. Animasjonene i spillet er levende og humoristiske. Vi ser slottet i bakgrunnen på spillet, og Rumleskaft lurer seg rundt på fremsiden av spillet. Symbolene i spillet er selvfølgelig dronningen, en diamantring og ulike gull-symboler, samt glitrende tall og bokstaver i ulike farger. Og her ligger det også gull i bøtter og spann om du er heldig i spillet. Myntstørrelsen er fra 0,01 og opptil 2 per gevinstlinje. Noe som vil si at du kan satse fra 0,01 til 40 per spill. Og den fristende gullgevinsten er på hele 20 000 mynter.

Tema og design

Det norske navnet for Rumpel er Rumleskaft, og det er også han spilleautomaten Rumpel Wildspins handler om. Eventyret handler om en fattig far og datter, der faren lover kongen at datteren kan spinne ull til gull. Det kan hun ikke, men Rumleskaft hjelper henne, men da må hun love å gi ham sitt førstefødte barn når hun er blitt dronning. Kvinnen klarer ikke å gi fra seg barnet, men lover å gjette navnet til Rumleskaft for å beholde barnet. Grafikken i spillet er detaljert og i gode farger, og symbolene som spinnes frem er symboler fra eventyret. Musikken i spillet er eventyrpreget og passer godt til tema.

Bonusfunksjoner

Symbolene som spinner rundt på spilleautomaten Rumpel Wildspins er ganske morsomme. Det er selvfølgelig tall og bokstaver i ulike farger som glitrer, men det er også en artig frosk, den stakkars dronningen, gullbarrer, og en diamantring samt en tiara. Hvert symbol har sin egen verdi, og spinnes de frem i vinnende kombinasjoner vinner du det beløpet. Frosken fungerer også som scatter-symbol og kan gi deg noen gode gratisspinn. Wild-symbolet er Rumleskaft selv. Får du fem scatter-symboler er det nesten som å kysse frosken og at den blir til en prins, for dette gir deg nemlig de herlige 20 000 myntene i spillet.

Fordeler

Liker du de gode, gamle, kjente og kjære eventyrene, ja – da vil du også like å spinne noen runder på spilleautomaten Rumpel Wildspins. Spillet bygger på det kjente eventyret fra brødrene Grimm om Rumleskaft og hans plan om å prøve å få dronningens førstefødte barn. Grafikken er god og humoristisk laget til, og animasjonene er underholdende. Symbolene som spinnes frem er fargerike og detaljerte. Spillet inneholder også et par gode funksjoner som både wild- og scatter-symboler, og ikke minst en hovedgevinst på 20 000 mynter. Om du er litt i tvil om du vil satse ekte penger på spillet, kan du prøve det i gratisversjon først.

Ulemper

Rumpel Wildspins er ikke en actionfylt spilleautomat, men det er mye humor og god underholdning i spillet. Spillet har ikke noe bonusspill eller multiplikator, og det er heller ikke noen progressiv jackpot på denne spilleautomaten. Det kan også være lurt å ikke satse for mye og for høyt i spillet selv om det frister veldig med de glitrende 20 000 myntene. Det kan være fort gjort å spille over evne, og da er det dessverre lite som glitrer. Derfor må du ikke spille for mer enn du har råd til å tape. Spill Rumpel Wildspins fordi det er morsomt og underholdende!.

Oppsummering

Rumpel Wildspins er en eventyrlig spilleautomat på flere måter. Handlingen i spillet er tatt ut fra et av brødrene Grimm sine eventyr, Rumleskaft. Spilleautomaten i seg selv er eventyrlig å spille på med sin gode grafikk, morsomme animasjoner og gode gevinster. Det er også et par gode funksjoner i spillet som wild- og scatter-symboler. Dessuten finnes det en toppgevinst på 20 000 mynter som ligger og venter på en heldig vinner. Du kan prøve spillet gratis, og om du liker det kan du også laste det ned på din mobil eller ditt nettbrett. Det er ikke noe å nøle med – bli med på eventyret sammen med Rumleskaft!