Planet Fortune – gevinster og spenning i et annet univers

Planet Fortune

Har du noen gang lurt på hva som egentlig finnes der ute i det uendelige universet? Der vi mennesker ikke har klart å komme oss ut enda? Kanskje det finnes planeter med unike verdier og rikdommer? På den helt nye spilleautomaten Planet Fortune skal vi på reise ut i universet, til en planet et sted der ute som har unike rikdommer, vakre edelstener og mange herlige skatter som kan bli dine. Dette er en eventyrlig og spennende spilleautomat som kommer fra den kjente spillprodusenten Play’n GO. Spillet ble lansert tidlig i 2018, og bare må prøves ut.

Planet Fortune er en spilleautomat som har fem hjul, fire rader og hele 40 gevinstlinjer, samt en helt egen og uoppdaget planet som du skal få være med på å utforske. Dette er et spill med mye moro og god underholdning, så vel som noen gøyale funksjoner. Planet Fortune er et retro-futuristisk spill. Med dette mener vi et spill som inneholder grafikk som minner om 1950-tallets mote, samtidig som handlingen i spillet foregår langt inne i fremtiden et sted, på en planet som er fylt opp med rikdom. Du møter både på roboter og juveler i dette spillet, og ulike mineraler som har høye verdier.

Gevinstlinjer og innskudd

Planet Fortune, er planeten fra fremtiden, samtidig som grafikken er litt fra fortiden. Dette spillet er både inspirert av 1950-tallets mote, samtidig som den også er inspirert av fremtidens robotkrefter. Denne spilleautomaten byr på muligheten til å dra langt ut i et ukjent univers, hvor du kan finne mineraler og steiner som har en helt unik verdi. Symbolene som spinnes frem på hjulene er fargerike mineraler, juveler, og også mennesker samt roboter. Hvert symbol har en helt spesiell og egen verdi. De to robot-symbolene fungerer som wild-symboler og scatter-symboler. Myntinnsatsen i spillet er fra 0,20 og opptil 100.

Tema og design

Spilleautomaten Planet Fortune er inspirert av både fortid og fremtiden, men fokuset i spillet ligger i en fremtidig planet ute i det store universet som inneholder ukjente mineraler og edelsteiner med ganske høye verdier. Du skal bli med ut i universet til denne spennende planeten og finne disse skattene. Grafikken i spillet er preget av moten og stilen som preget 1950-tallet, samtidig som den også er moderne. Fargene er lyse og glødende, og symbolene i spillet er detaljerte. Symbolene er ulike mineraler og steiner, mennesker og roboter, tall og bokstaver. Lyden er litt mystisk og udefinerbar, og passer faktisk veldig godt til temaet i spillet.

Bonusfunksjoner

Planet Fortune er et spill som inneholder flere spennende funksjoner. Hvert symbol på hjulene har en egen verdi, og du vinner den summen som symbolet representerer om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Men det er mulig å vinne mye på denne spilleautomaten som inneholder et par andre funksjoner også. Robotene er de mest spennende symbolene på dette spillet, og de fungerer både som et wild-symbol, scatter-symbol, og de kan også gi deg tilgang til bonusspillet. Planet Fortune har også den artige funksjonen «Magnetic Mayhem», som går ut på at to eller tre sideliggende hjul klistres sammen under spillet for å gi deg flere vinnermuligheter.

Fordeler

Planet Fortune er et helt nytt og underholdende spill er det alltid spennende å spille på, og er utviklet av den anerkjente spillprodusenten Play’n GO. Spilleautomaten inneholder flere gode funksjoner, og robotene i spillet har stort sett noe å gjøre med at de fleste funksjonene blir aktivert. Automaten kan gi deg både gratisspinn og nye vinnermuligheter, og også en dose med morsom underholdning. Grafikken i spillet er godt laget til med inspirasjon fra både fortiden og fremtiden. Før du begynner å spille for ekte penger, kan du prøve denne spennende og underholdende spilleautomaten gratis om du ønsker det.

Ulemper

Å være ny i en verden der det allerede finnes et helt unikt stort utvalg av spennende og underholdende spilleautomater er ikke lett, selv ikke for fremtidsrettede roboter. Planet Fortune inneholder ingen progressiv jackpot, men det ligger en toppgevinst på 6250 mynter i spillet. Dette kan med fordel komme tydeligere frem på spilleautomaten, og vil straks gjøre den enda mer attraktiv å spille på. Det kan også ta litt tid før gevinstene spinnes frem i spillet. Planet Fortune er også fremdeles såpass nytt på markedet at det kan være lurt å ta noen gratisrunder på det før du velger å spille for egne penger.

Oppsummering

Hva med en spennende reise ut i universet, på besøk til en ukjent planet med roboter og et unikt utvalg av skjulte skatter og dyrebare mineraler? På den nye spilleautomaten Planet Fortune fra Play’n GO er det en slik reise du skal ut på, og er du heldig kan du plukke med deg hjem noen ganske høye gevinster. Dette er en spilleautomat med flere gode funksjoner, og grafikken er tegneseriepreget med inspirasjon fra 1950-tallet samtidig som temaet er fremtidsrettet. Med andre ord en allsidig spilleautomat. Både gratisspinnene i spillet og «Magnetic Mayhem» funksjonen gjør at spillet blir ganske underholdende.