Garden of Riches – hvor du kan finne roser av gull

Garden of Riches

«Roser er røde, fioler er blå, romantikk er i luften, rikdom likeså», kan være en fin og romantisk sangstrofe til spilleautomaten Garden of Riches. I alle fall så stemmer det nesten, selv om rosene på denne spilleautomaten er belagt med gull, og fiolene passer bedre med den blåskimrende diamantringen i spillet. Romantikk og rikdom byr denne klassiske og underholdende spilleautomaten uansett på. Garden of Riches er en romantisk og lett underholdende spilleautomat fra Novomatic som har fem hjul, tre rader og 10 gevinstlinjer, samt en progressiv jackpot. Det er en vakker tittel på en vakker spilleautomat med mye spenning i luften.

Garden of Riches kan minne litt om de berømte «lege-romanene» som mange husmødre smugleste på 1980-tallet. Disse handlet om rike leger som forbarmet seg over vakre, men fattige sekretærer, men det det var litt drama i luften før de fant hverandre. Slik er det nesten også på Garden of Riches. Spillet handler om rikdom, og kjærlighet mellom en ung flott mann, og en ung og vakker kvinne. Handlingen finner sted i en vakker hage. Heldigvis så er det ikke slik at vi trenger ha hell i kjærligheten for å hellet med oss på denne spilleautomaten. Vi må bare være heldige med symbolkombinasjonene på spillets hjul.

Gevinstlinjer og innskudd

Garden of Riches er en vakker spilleautomat med både rikdom og kjærlighet i luften, iallfall potensiell rikdom for deg som spiller. Spilleautomaten har en progressiv jackpot, noe som kan gi en heldig vinner et bankende hjerte og sommerfugler i magen. Symbolene som spinnes på hjulene er tall og bokstaver som gløder av romantikk i ulike farger, og også et par romantiske symboler. For at du skal kunne nærme deg spillets jackpot, og kanskje kjenne litt på sommerfuglene og det bankende hjertet, må du først gjøre en innsats i spillet. Myntinnsatsen er fra 0,01 og opptil 5 på alle gevinstlinjene. Myntstørrelsen ligger på 0,10 til 50.

Tema og design

Det er romantikk og rikdom i luften i den vakre hagen på spilleautomaten Garden of Riches. Det kan også se ut som om det nærmer seg et frieri og bryllup ut i fra de ulike symbolene som spinnes frem på hjulene. En vakker diamantring, tiara, gullrose og et kjærestepar. De kan iallfall bli et kjærestepar om de spinnes sammen på hjulene. Klarer du det, dukker det kanskje opp litt uventet rikdom til deg også. Grafikken er preget av romantikk i flotte og klare farger. Lyden er kanskje ikke fullt så romantisk – med en blanding av spilllydeffekter, og et kor som synger i bakgrunnen sammen med et orkester.

Bonusfunksjoner

Garden of Riches er en enkel spilleautomat med klassiske funksjoner og et par gode funksjoner. Selvfølgelig frister den progressive jackpoten i spillet, men det kan spinnes frem mange andre gode gevinster også. Alle symbolene som spinnes frem på hjulet har en egen verdi, og spinnes det frem en vinnende kombinasjon vinner du også den verdien. Den unge kvinnen er spillets er spillets scatter-symbol som erstatter alle andre symboler. Dette symbolet kan gi opp til 10 gratisspinn. Men dukker det opp 15 symboler av kvinnen er jackpoten din. Klarer du også å matche kvinnen og mannen vil du vinne en ganske høy gevinst i spillet.

Fordeler

Trenger du litt avkobling, og en stund med litt god og rolig underholdning er Garden of Riches en spilleautomat som passer fint å koble av med etter dagens tumulter. Dette er en klassisk og enkel spilleautomat uten mye action og spenning, foruten spenningen om du vinner den progressive jackpoten. Spillet inneholder noen få, men gode funksjoner som kan gi deg ganske høye gevinster. Den ungen kvinene i spillet fungerer som scatter-symbol, og hun kan også utløse jackpoten. Du kan prøve spillet i gratisversjon før du velger å spille for ekte penger. Og om du liker spillet kan du også laste det ned på mobilen.

Ulemper

Garden of Riches er ikke en actionfylt spilleautomat med fart og spenning, så leter du etter et slikt spill er nok ikke dette spillet det rette for deg. Det kunne også ha vært flere symboler i spillet som hadde noen artige funksjoner, og ikke bare den unge kvinnen. Det hadde også gjort seg med et underholdende bonusspill, eller i det minste et bonussymbol på Garden of Riches. Symbolet av den unge kvinnen fungerer på sett og vis som et bonussymbol siden hun kan utløse den progressive jackpoten. Men det kunne gjort seg med litt mer dramatikk når det først er en kjærlighetshistorie spillet handler om.

Oppsummering

Garden of Riches er en behagelig og vakker spilleautomat. Den er enkel å spille på med et oversiktlig design. Spillet har noen få, men gode funksjoner som hjelper godt på vei til å vinne gode gevinster. Det er romantikk og kjærlighet i luften, og også ganske mye rikdom. Det ligger en herlig progressiv jackpot og frister på denne spilleautomaten, og den heldige vinneren vil nok kjenne på litt sommerfugler i magen eller hjertebank når denne spinnes inn. Du kan prøve spillet i gratisversjon før du velger å spille for egne penger, for å se om kjærlighetens hage kan være et spill for deg.