Finn dragens skjulte skatter på Dragons Treasure

Dragons Treasure

Drager er ikke noe å spøke med, og det kreves både mot og krefter for å overvinne en heftig kamp mot en illsint og ildsprutende drage, der til og med øynene er rødglødende. På spilleautomaten Dragons Treasure er det nettopp dette store fyrige dyret du skal kjempe mot. Dragen har gjemt unna noen skjulte skatter, og det er disse du skal klare å vinne tilbake i kampens hete. Dragons Treasure er en actionfylt og heftig spilleautomat fra Merkur Gaming, og den har fem hjul, tre rader og fem gevinstlinjer. Dette er en klassisk spilleautomat med flotte funksjoner.

Du blir tatt tilbake til et fremmed sted i en middelaldrende europeisk by og skal hjelpe helten, Sigfried, å kjempe mot en ond og heftig drage. Dragen har stukket av med skatter og dyrebare gjenstander, og sammen med helten i spillet skal du gjøre ditt beste for å vinne disse tilbake. Det kreves mot og krefter for å ta opp denne voldsomme kampen, men heldigvis så inneholder spilleautomaten noen gode funksjoner som kan hjelpe deg på vei til å vinne kampen, dragens gjemte skatter og noen ekstra gode gevinster. Spillet inneholder både wild-symbol og scatter-symbol som er gode hjelpemidler i denne opphetede kampen mot dragen.

Gevinstlinjer og innskudd

Dragons Treasure starter med et falmet dokument som blir opplest av en eldre herremann fra middelalderen. Her blir det fortalt hva som har skjedd, om byen som er blitt ødelagt, og hva som bør skje for å vinne tilbake skattene som dragen har gjemt unna. Du blir presentert for dragen og den ulykkelige befolkningen i landsbyen. Symbolene som spinnes frem på spillets hjul er tall og bokstaver inspirert av middelalderskrift, og andre symboler som du trenger i kampen mot dragen. Myntinnsatsen i spillet er én mynt per gevinstlinje, og myntverdien er fra 0,05 opptil 10. Spilleautomatens RTP er på 95,56 %.

Tema og design

Handlingen finner sted på 1500-tallet, i middelalderen, og det er en fryktinngytende drage som har gjemt unna skatter et sted i Europa. Grafikken i spillet er i middelalderstil, og dette kommer godt frem i både fargevalg og utforming av de detaljert symbolene i spillet. Du møter den intense dragen og blir introdusert for de ulike symbolene i spillet. Symbolene er både tall og bokstaver, men også helten selv, Sigfreid, samt den rødglødende dragen og ulike hjelpemidler du kan bekjempe dragen med. Og selvfølgelig spinnes også de gjemte skattene frem på spillets hjul. Lyden i spillet er preget av middelalderen og flammelyder fra dragen selv.

Bonusfunksjoner

Dragons Treasure en enkel spilleautomat selv om den har et actionfylt tema. Hvert symbol på spillets hjul kan gi deg gevinster om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner, og for å øke gevinstmuligheten er det også et par gode bonusfunksjoner i spillet. Dragen selv er både wild-symbol og scatter-symbol på automaten. Det betyr at dragen både kan fungere som en joker i spillet, men han kan også gi deg noen gode gratisspinn. Flere av symbolene som spinnes frem i spillet kan også gi deg ganske høye gevinster, slik som symbolet av krigerne, som kan betale ut både 400 og 1000 ganger innsatsen din i spillet.

Fordeler

Dragons Treasure er en klassisk spilleautomat som er enkel å spille på, og uten de helt store overraskelsene eller mange vanskelige funksjoner. Dette er et spill som passer perfekt for avslapping og avkobling i en travel hverdag samtidig som den krydrer litt opp med det actionfylte temaet. Dragons Treasure inneholder noen få, greie bonusfunksjoner som gjør nytten både i forhold til underholdning og det å kunne vinne noen ekstra gode gevinster. Det er mulig å prøve spillet gratis, bare for å se om dette er et spill for deg. Du kan også laste Dragons Treasure på mobilen eller nettbrettet ditt.

Ulemper

Som tidligere nevnt er Dragons Treasure en klassisk spilleautomat uten de helt store overraskelsene. Det er få funksjoner i spillet, og det kan fort dessverre også bli litt kjedelig i lengden. Hjulene spinner og dragen spytter ut ildkuler, men gevinstene lar vente på seg noen ganger. Spillet inneholder ikke noe bonusspill eller noen progressiv jackpot. Grafikken er grei nok, men kunne med fordel ha blitt oppgradert. Animasjonene i spillet kunne også med fordel ha vært litt mer levende. Dette er kanskje ikke den mest sjarmerende spilleautomaten på markedet, men den passer på et vis til en avslappende ettermiddagstund.

Oppsummering

Dragons Treasure er en spilleautomat som kommer fra spillprodusenten Merkur Gaming, og temaet på spillet er inspirert av middelaldrende, skjulte skatter og ildfulle drager. Handlingen i spillet er lagt til en middelalderby et sted i Europa, og det er en ond drage som har gjemt unna mange dyrebare skatter. Disse skal du hjelpe helten i spillet med å få tilbake. Dragons Treasure er en klassisk og enkel spilleautomat som passer perfekt for enkel, men spennende moro når du ikke vil ha for mye stress og mas, men samtidig litt god underholdning med mulighet for å vinne flotte gevinster underveis.