Vinn stort med Dragon Born

Introduksjon

De fleste klassiske spilleautomater har under 10 gevinstlinjer, mens mer moderne videoautomater gjerne har alt fra ti og oppover. Men det er få automater som kan vise til så mange gevinstlinjer som Dragon Born fra Big Time Gaming. Dette spillet har nemlig hele 117 649 gevinstkombinasjoner. Det betyr at det er lagt opp et så stort antall forhåndsbestemte gevinstkombinasjoner, som alle kan dukke opp på hjulene og gi deg store eller små gevinster. Siden spillet har seks hjul – i stedet for fem som er standard – og symboler i ulike størrelser som spinnes frem på et stort antall rader, sier det seg selv at flere gevinstkombinasjoner er tilgjengelig.

Dragon Born har definitivt et unikt oppsett og design, og det kan gjerne virke litt komplisert ved første øyekast. Heldigvis er det enkelt å justere og gjøre din innsats, og når det er gjort er det bare til å spinne i vei og håpe på gevinst. Du kommer fort inn i de ulike symbolene og deres betydning. Da vil du også begynne å forstå hva som gir gevinst og ikke, med hele 117 649 kombinasjoner til sammen. Dette er spillet for de som er klar for det neste steget innen spilleautomater, med noen imponerende funksjoner og gevinstmuligheter.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er vanskelig å beskrive oppsettet til Dragon Born, for det er alt annet en klassisk. Glem alt du husker om tradisjonelle fem hjul og tre rader før du åpner spillet, for hvis ikke vil du bli forvirret. Her er det seks hjul som spinnes rundt, og på de kan det dukke opp alt fra ett stort symbol til syv små symboler. Symbolene har altså ulik størrelse avhengig av funksjon og verdi, men ellers er spillet ganske rett frem. Det er til sammen 117 649 gevinstmuligheter, og for at disse skal utbetale seg må du gjøre en innsats fra 2 kroner til 50 kroner per spinn.

Tema og design

Temaet til denne spilleautomaten er både drager og riddere, i tillegg til noen andre morsomme karakterer. I bakgrunnen av spillbrettet ser du en vakker dal med grønne enger og fjell i horisonten. I denne landsbyen bor riddere, dronninger, jokere og en skummel drage. Alle disse vil du se på hjulene, i tillegg til noen standard kortsymbol som 10, J, Q, K og A. Det unike er at symbolene dukker opp i ulike størrelser, noe som gir et flott design. Grafikken er upåklagelig, med enkle animasjoner og klare farger. I bakgrunnen hører du lyd fra fugler og stemningsfull musikk.

Bonusfunksjoner

Som om spillet ikke er unikt nok fra før av, kommer det også med noen spennende bonusfunksjoner. Alle bildesymbolene kan dekke enten én rad eller opptil et helt hjul, og slik skape flere gevinstkombinasjoner. Spillet har også et wild-symbol, av en joker, som kan dekke et helt hjul og erstatte alle symbol unntatt scatter. Wild-symboler kan gi en multiplikator opptil x7 på gevinster, og flere «full wheel» wild-symbol i samme gevinstkombinasjon kan gi x49 i multiplikator! Spillet har et scatter-symbol – en diamant – som kan gi opptil 50 gratisspinn. Under gratisspinnene dukker det kun opp «små» symboler som dekker én rad hver.

Fordeler

Dragon Born er spillet for alle som er lei av at alle spilleautomater skal se like ut og ha de samme funksjonene. Her er absolutt ingenting tradisjonelt: Det er seks hjul, syv rader, opptil 117 649 gevinstmuligheter og symbol i ulike størrelser. Symbolene som spinnes frem har en flott grafikk, og dersom det dukker opp wild-symbol som dekker hele hjul gir dette en multiplikator x7 på gevinster. Det fantastiske er at det kan dukke opp flere stacked wild-symbol på ett og samme spinn, noe som kan gi multiplikator x49 dersom en gevinstkombinasjon består av to wild-symbol osv.

Ulemper

Noen liker nye idéer og innovative løsninger, mens andre mener at det enkle ofte er det beste. Dersom du er mer på sistnevnte, vil ikke dette være et spill for deg. Med seks hjul og syv rader er det mye å følge med på, og når symbolene kan dekke alt fra én til syv rader kan det fort bli forvirrende. Spesielt ettersom mange av symbolene ser ganske like ut ved første øyekast. Noen foretrekker også fastsatte gevinstlinjer fremfor hundretusenvis av gevinstkombinasjoner, da det er enklere å forstå hva som gir gevinst og ikke. Spillet har ingen bonusspill eller jackpot.

Oppsummering

Dragon Born er et nytenkende spill fra utvikleren Big Time Gaming, og her får du virkelig oppleve noe nytt og spennende. På hjulene kan du se alt fra ett til syv symboler, da symbolene har ulik størrelse. Dette kan gi gode gevinstkombinasjoner, spesielt om det dukker opp et wild-symbol som dekker ett eller flere hjul og gir multiplikator x7 eller mer. 117 649 måter å vinne på vil nok friste de fleste, og med et fantastisk design er det vel verdt et spinn. Prøv deg på lykken med riddere og drager, og stikk av med store gevinster på Dragon Born!