Cloud Quest – eventyr, helter, drager, og gevinster

Cloud Quest

Bak skyene i den blå himmelen er det mye spennende og vakkert å se på, iallfall når du begynner å spille på den vakre og fantasifulle spilleautomaten Cloud Quest. Dette er en spilleautomat med et uvanlig og spennende oppsett, og som setter fantasien i sving. Du blir tatt med opp i skyene og opp til en egen eventyrlig verden, med denne automaten som er utviklet av Play’n GO. Det er her den magiske og inspirerende handlingen i spillet foregår. Cloud Quest er en spilleautomat med fem hjul og fem rader, og spillet er formet som et spennende rutenett. Spillet kan minne mye om Final Fantasy.

Cloud Quest er en blanding av science fiction og fantasi, og byr på både mystikk og mytologi. Handlingen foregår oppe i myke skyer, samtidig som atmosfæren rundt er inspirert av science fiction. Blant symbolene i spillet finner vi en helt, en heltinne og noen helt unike symboler. I spillet handler det om få tre eller flere like symboler enten vannrett, loddrett eller på skrått på en linje. Kommer det vinnende symboler frem slik som dette, vil de forsvinne, gi deg gevinst, og lage plass til nye symboler som igjen kan gi deg nye gevinster. Klarer du å fjerne alle 25 symbolene dukker det opp en eventyrlig gevinst.

Gevinstlinjer og innskudd

Cloud Quest er en fargerik og fantasifull spilleautomat med noen nye og spennende effekter. Handlingen foregår oppe i himmelen, noe som gjør at spillet foregår i en slags science fiction-inspirert verden, og de ulike figurene som spinnes frem på spillets hjul, er en kombinasjon av fantasi og eventyr. På hver sin måte kan de gi deg gevinster om de dukker opp i vinnende kombinasjoner, og på denne spilleautomaten kan det bli mange vinnende kombinasjoner. Myntinnsatsen er fra 0,10 og opptil 40. Det ligger også en fristene toppgevinst på 100 000 mynter i spillet, samt flere andre gode gevinster.

Tema og design

Å bli med inn i en verden som er basert på både eventyr, fantasi og science fiction er en underlig og ganske underholdende opplevelse i seg selv. Cloud Quest gir deg denne opplevelsen. Du blir tatt med opp i skyene, og møter på de underligste symboler som kan gi deg gevinster. Fargene og grafikken i spillet er eventyrpreget, klare og myke, samtidig som de er inspirert av science fiction. Animasjonene er levende og detaljerte, og skaper en mystisk og mytologisk stemning. Musikken i spillet er strykeinstrumenter som skaper en magisk og eventyrlig stemning mens du prøver å sette sammen like symboler på spillets rutenett.

Bonusfunksjoner

Cloud Quest er spennende laget til med et rutenett på fem rader loddrett og vannrett, som inneholder magiske, mystiske og underlige symboler. Disse kan gi deg gevinster dersom det dukker opp tre eller flere på rekke. Det spiller ingen rolle om det er loddrett, vannrett eller på skrått, gevinstene er dine uansett. Vinnende symboler eksploderer og gjør plass til nye symboler. Symbolet av det gylne skjoldet er et wild-symbol. Det er også en magisk Power-stein blant symbolene i spillet, og med denne kan du fylle opp Power-meteret og få muligheten til å aktivere superkrefter i spillet. Steinen gir deg også gratisspinn.

Fordeler

Cloud Quest er en spilleautomat med flere gode egenskaper. Grafikken er flott og vakker laget til med pene og behagelige farger. Figurer, animasjoner og symboler i spillet er detaljerte og levende. Spillet har flere gode funksjoner som gjør det artig å gå på jakt etter spennende symboler som kan gi gode gevinster. Det er også underholdende å spille med den rutenett-funksjonen som Cloud Quest har. Dette gir deg også flere gode sjanser til å vinne gevinster. Det er mulig å prøve spillet i gratisversjon, slik at du blir litt kjent med de ulike funksjonene før du spiller for ekte penger.

Ulemper

En blanding av science fiction og eventyr er en herlig miks, men samtidig er også dette en miks som ikke faller i smak hos alle. Cloud Quest er et fantasy-eventyr, og en fantasiverden som også kan forbedres litt. Dette er et spill som hovedsakelig appellerer til storspillere, selv om småspillere selvfølgelig også er velkomne til å spille. Men det er relativt høye innsatser som må til i spillet for å kunne nærme deg høye gevinster. Det er også en fordel å prøve spillet gratis før du begynner å spille med ekte penger. Her kan det være lurt å bli kjent med spillets funksjoner på forhånd.

Oppsummering

Cloud Quest er en vakker spilleautomat fra Play’n GO som byr på nye og ukjente eventyr, hvor du møter en blanding av fantasy og science fiction i ett og samme spill. Grafikken i spillet er flott laget til med gode farger og detaljerte levende figurer, samt animasjoner. Cloud Quest er laget som et rutenett med fem ganger fem ruter, og det er ganske artig å spille på denne måten. Det er også noen fantastiske og underlige symboler som spinnes frem på spillet, men de kan gi deg noen gode gevinster uansett form og farge. Opplev litt action og spenning i eventyrlige omgivelser med Cloud Quest.